Топ 10 ваканционни дестинации за 2016 г.

Светът е един вид загадка за хората, които са готови да изследват, всеки и всеки ъгъл, изпълнен с уникална красота и тайни.

Ако сте един от хората, които обичат да обикалят по целия свят и се интересуват от проучвания за създаването, то научете за някои дестинация.

Предлагаме ви топ 10 ваканционни дестинации за 2016 г., които ще ви помогнат в търсенето на света през следващите години.

  1. Австралия

Австралия от край време е предлагала всичко на пътниците. В нея може да видите открити пространства и почвите в различни форми, дълбока историята и най-големите планински вериги. На това място се намират дълги участъци поместващи миг цялата красотата на Австралия.

  1. Филипините

Тази земя е за тези, които обичат естествената красота. Тя е създадена от Всемогъщия и възстановена от човешки същества. Местата и са отрупани с живописни красоти, оризови тераси, активен вулкан и бели пясъчни плажове с кристално чиста вода. Този малък рай е рай за природни любителите на красотата.

  1. Нова Зеландия – Филипините

Нова Зеландия е известна с времето и това, че може да бъде посетена по всяко време на годината. Тя предлага 4-те сезона и климати угоден за всякакви приключенски дейности и живописна красота, за изследване.

  1. Камбоджа – Ангкор Ват

От синагогите до естествената красота на страната, тези земи могат да предложат и дестинации, скрити дълбоко в дебрите на земята.

  1. Папуа Нова Гвинея

Без почти никаква туристическа инфраструктура на мястото туриста може да се почувства като на самотна планета. Тук сякаш единствените обитатели са птици и бозайници, а това го прави още по-омайно за любителите на природа.

  1. Остров Фиджи

Съставен от множество малки острови, той е известно кътче за масите. Мястото е тихо и спокойно и идеално за време прекарано с любимите хора.

  1. Чили

Известни с винарни, тези земи са за хората, които обичат да изследват езерата и природната красота на страната. Затова, ако искате да се насладите на гостоприемството с живописна красота, то трябва да го видите.

  1. Мароко

Намира се в Африка и е единствена проучена дестинация за почивка. Най-добрият компонент е, че не е много скъп, а атракциите варират от заснежените Атласките планини до плодородните долини със синя вода, преминаващ през плажовете.

  1. Мадагаскар

Страната се слави с невероятна флора и биоразнообразието. Тук приключенията започват от офроуд шофиране, през посещения на природните паркове и разходки из лозови масив из острова.

  1. Шри Ланка

В комплект с много обекти на световното наследство, Шри Ланкаще предложи още безкрайни плажове, време, което сякаш тече в секунди в страната. Държавата има богата флора за градини с ароматен чай.

 

You may also like