Как да си изберем бански за плажа

Наближава време да помислите за лятната ваканция и това да разглеждате само гардероба не е достатъчно. Това да се разходите по магазините ще отнеме време, но ще е добра форма за подготовка.

Дрехата, която ще облечете върху банския може да е елегантна, аристократична, бохемска или каквото си изберете. Едно чудесно предложение е за КЪСА РОКЛЯ ЛАСТИК – всичко зависи от вас. Ето и някои предложения за бързо плажно облекло, когато се налага да отскочите до бара или в друго квартално заведение.

Туника – може да се спрете на туника от плетени фини материи или прозрачен шифон, мрежа. Дължината може да достига чак до глезените. Цветните комбинации позволяват контрастни цветове като синьо с жълто; оранжево и зелено; червено и бронзово; тюркоазно и сив металик. Флоралният принт стои също много елегантно. Бъдете свободни да избирате.

Рокля – тази дамска дреха е идеалният начин да прекарате дори цял ден на плажа. За обяд може да посетите ресторант или изискано заведение, да си направите дълга разходка по алеята в градската градина или каквото решите. Всичко това, без да се срамувате, че не сте облечени подходящо. Най-подходящи за тази цел са роклите  от фини материи и свободен силует, които подчертават формите или загадъчно прилепват по тях. Може да си позволите и по-прозиращи материи, ако телосложението позволява да ги показвате. Цветовите комбинации трябва да са топли, свежи и ярки.

Кафтан – той е винаги актуален, удобен и приятен за обличане. Сега може да експериментирате с малко по-различен вариант и мини кафтан. Такъв не се отличава с нищо от екзотичната визия, само дето е по-къс. С него дори може да посетите ресторант, да поръчате коктейл или кафе в най-близкото заведение. Изберете цветове в бронзово, турскосиньо или с много цветни съчетания в асиметрична дължина.

Къси панталонки – те са идеалното решение за тези, които могат да се похвалят с перфектна фигура. Лекотата на това изпълнение се крие в това, че от кръста нагоре може да останете по бански, а само задните части да са скрити под къси летни панталони. Изберете как да съчетавате пъстри модели, които да придават повече младежки вид и излъчване.

You may also like