Тайната да привличат все повече клиенти към вашия бизнес

Въоръжени с търпение и тази информация, може да се подобрите „откриваемостта“. Последната от своя страна е фактор на бизнеса ви? Ето ви четири стъпки, който да добавите в плана за действие. Започнете с изработка на онлайн магазин, а след това:

  1. Направете бизнес сайт. Ако все още нямате уеб сайт, какво чакате? Създаване бизнес сайт просто и лесно още тези дни. Има много услуги, които предлагат всичко в едно, пакети, включително и регистрация на домейн, хостинг на интернет сайт и дизайн, а дори и могат да помогнат с направа на сайтове и онлайн маркетинг като SEO (Search Engine Optimization) и как да бъдете включени на местните директории за търсене.
  2. Подобряване на съществуващ сайт. Ако вашият бизнес сайт е на повече от няколко години, шансовете да използвате актуализиране ще са на ваша страна. Запомнете от първото нещо – да е приложим на мобилни устройства? Повечето клиенти, които търсят фирми използват мобилните си телефони, дори, когато са у дома те не могат да разглеждат вашия сайт лесно на телефоните си. Можете също така да се помислите за добавяне на допълнителни функции, като например натискане на бутон за обаждане, откъдето клиентите могат да се свържат с вас лесно или на онлайн чат по всяко време. Така ще получат помощ по всякакви въпроси. Редовно наблюдение на вашия сайт за прекъснати връзки и остаряла информация ще помогне да се гарантира, че продължава шофирането на клиенти към вашия бизнес.
  3. Бъдете активни в социалните медии. Добре е да имате присъствие, без значение за вашите целеви клиенти. Малко проучване на пазара ще разкрие дали това е Facebook, Pinterest, Twitter или някое друго място. Публикуването последователно, реагирането на коментари на клиенти и споделяне на полезна информация, постепенно ще се изгради добро представяне.
  4. Наблюдавайте вашите онлайн мнения. Редовно правете сео оптимизация на сайтове и проверявайте вашите онлайн мнения за всички отрицателни коментари и действия. Насърчавайте доволни клиенти, да оставят положителни отзиви.

Днес Интернет е също толкова важен, колкото и от уста на уста в изграждане на бизнес тенденция, която само да увеличи правилните ходове, които ще привличат клиенти към вашия бизнес и сега и в бъдеще.

You may also like