5 вида колани, които всяко момиче трябва да има

Коланът е създаден, се само, за да придържа дрехата, около тялото, но и за да създава по-добра визия. Модата в колани съществува много отдавна, а днес те са нещо повече. Коланите са част от модните аксесоари, които дамите добавят в големи количества към арсенала с дрехи.

Понякога коланът се съчетава с дамска чанта, друг път с обувки, а много пъти е и индивидуален от всичко останало. Последният начин на съчетаване на колан с тоалета, кара погледа да визира върху самия него. Той издава стил, класа, дори талия и форми на жената. Ето и 5 вида колани, които всяко момиче трябва да има в гардероба си:

Колан пояс: известен още като колан кърпа той се среща в много разновидности днес. Едни от моделите му се завързват, други са с копчета за закопчаване, а трети все още нямат закопчалки, но може би тъкмо това ги прави така интересни. Коланът пояс трябва да се постави вътре в примките и да се изравни ръчно.

Плетена пояс: Това е друг актуален модел колани за рокли жени. Той има малко по-дебел вид и представлява сплетена структура. Обикновено се среща в нюанси на кафявото.

„Skinny“ колани: Това са много интересни колани, които по-скоро служат за украшение, а не толкова, за да държат или затягат панталоните.

Големият, широк колан: Това е най-познатата форма колан за жени. Той се носи над рокля, блузон, риза, туника и винаги се предлага в големи размери.

Металик или неон: Този моден аксесоар е предимно за кльощаво телосложение. Съществува отново голямо разнообразие от колани, метални колани от мед, злато или сребро, с които всяка дама може да има индивидуалност и завършена цялостната визия през нощта. През деня, неоновите колани работят най-добре с всички тоалети.

You may also like