Как бихте се възползвали максимално от времето, прекарано в очакване около продължение на закъснял полет?

Кой не е прекарвал часове в чакане при заминаването на летището? Ние всички сме го направили. Често чакането се дължи на закъсняли самолетни полети. Друг път е свързано с предишни забавяния, които имат страничен ефект. Каквато и да е причината, всички пътници са изложени на риск от дългото чакане на летището. Но когато имате тези ситуации, винаги се питаме един и същ въпрос: как да използвате времето?

Денят минава толкова бързо, че обикновено наистина не мислим за това, как сме използвали свободното време. Закъснял полет, е достатъчно, дразнещ за всеки, но наистина всичко, което може да се направи в тази ситуация е блян за това как би трябвало да използвате времето си най-рационално и по-добре. Ето и няколко съвета:

Спете повече

Възможността да се насладите на няколко допълнителни минути сън е безценна, особено когато имате шанс да се събудите бавно със слънце греещо леко през прозореца. Спейки 8 часа редовно, това ще ви помогне да се събуди в по-добро настроение.

Насладете се на луксозна закуска

Казват, че закуската е най-важното хранене за деня. Радвайки се на добра закуска, докато четете сутрешния вестник, е далеч по-добре, отколкото пиенето на един посредствено кафе, самотни на летище, докато чакате за вашия полет.

Намерете скрити камъни

Независимо дали пътувате по работа или за удоволствие, обикновено се опитвате да намерите време да открият нещо по-различно и встрани от утъпкания път, когато посещавате нещо ново. Въпреки това, почти винаги има предимства във време, за да видите всичко, което сте планирали. Времето, което губим, докато чакаме за забавен полет може да бъде далеч по-добре изразходено за изследване дадена дестинация.

Среща с любовта на живота

Докато чакате за закъснял полет, умът ви често преспива и започва да мисли за красивото момиче с кафяви очи, което видяхте в кафенето. Кой казва, че любовта не е намерена на странни места? Какво би било по-добре, от това да се възползвате от този досаден престой, за да я поканите на кафе, капучино с канела? Пък кой знае, до какво може да доведе това!

Ако вашият полет е закъснял за повече от три часа, може дори да получите до € 600 аванс.

You may also like