Как ефективно да се отглеждат плодове

Повечето дворни градини се съсредоточи върху зеленчуци и билки и не само. Те са лесни да растат и са пълни с хранителни вещества, те са също така гъвкави, което ги прави идеални за отглеждане в големи количества. Зеленчуци и билки обаче са единствените неща, подходящи за семейна градина. Идеалната добавка към други пикантни насаждения могат да бъдат и някои овошки. Можете да ги използвате увлекателна информация за конфитюри, желета, пайове и най-доброто отглеждано на закрито и навън! За да имате действително вкусни плодове, които могат да станат част от следващата органично градинарство стартирайте своето начинание сега. Преди това ако ви трябват части за трактор, научете как стоят нещата. Градинарството, както и дворното озеленяване изискват своята щипка внимание:

Черница

За разлика от други подобни горски събратя като боровинки или ягоди, черницата е дърво. Ако засадите семена, тя може да живее в двора ви 10 години или повече, преди да види плодове. Ускоряване на процеса може да стане с биологично отгледано джудже от местния разсадник. Поставете го в голям съд или на открито при много слънце, или на закрито, топло, светло място. Плодът на черницата обикновено узрява в началото на лятото. Имате ли вериги за сняг, вижте повече тук и се подсигурете за зимния сезон.

Ягоди

Стига с всички тези плодове, които се нуждаят от толкова много търпение. Ягодите са един изключително популярен плодове за домашно градинарство, защото произвеждат плодове много бързо и изисква сравнително малка част от пространството. Ягодите имат много високо съдържание на витамин С и са много подходящи за замразяване и преработка, както и за направата на конфитюри. Със засаждането им може да се насладите на сладки плодове през цялата година.

Смокиново дърво

Специалното на този вид дърво е, че обича много слънчевата светлина и ако искате да му се радвате наедно с вкусните и сладки плодове, трябва да сте подготвени, че изисква много внимание и грижи през цялата година.

Диня

Динята е много подходящ пустинен плод със съдържание на 98% процента вода. Хубавото е, че може да се огледа от семка и да поникне дори в сандък засадена. Единственото, което трябва да предвидите е достатъчно пространство, където да има къде да нараства.

Научете повече за фирма за премахване на всякакви дървета.

You may also like