Калъфи за iPhone и други мобилни телефони

Има множество аксесоари за тези модели телефони, но как най-добре да изберете и да закупите калъф за iPhone. Вижте повече и за модел калъфи за телефони куулпад.

Защитата на iPhone е много важна. При закупуването на нов телефон всеки иска устройството му да работи дълго време и с течение на времето да запази първоначалния си вид. Най-добрият начин да направите това е да си купите калъф за iPhone. Вижте някои забавни неща.

При избор на калъф помислете за характеристиките на материалите и дизайна на всеки един от защитните аксесоари. Коженият калъф може да е универсален. Той е страхотен и предпазва устройството от мръсотия и драскотини, от прах и от последиците от падания и удари.

Има полезна информация за най-различни форми калъфи за iPhone – „тип книга“, „рамка“, „поставка“, „джобен“ и пр. Калъфът, изработен от поликарбонат или термопластичен полиуретан, не само защитава  устройството, но му придава и оригинален, модерен външен вид, запазвайки стилният вид на „ябълката“. За защитата на сензорния екран на устройството се създава и специална защита протектор, повече може да откриете тук.

Защитният протектор повтаря формата и размерите на предната част на устройството, с отвори за говорителя и бутонът Home. Той е много прост за използване и надеждно предпазва екрана на айфона  от зацапване и драскотини, прах, замърсявания и отпечатъци от пръсти.

You may also like