2 важни елемента в избора на рокля

Може би се питате, кое е най-важното в една рокля. Ние избрахме да се спрем на два елемента, които според модните стилисти имат решаваща роля. Научете за дамска рокля плетиво в 4 цвята – тъмносин, зелен, горчица и черен PRIMAVERA.

Това са материали и аксесоари:

Материали – това е, което прави прилепнали или пухкави дадени модели рокли. За да бъде една рокля перфектна дреха, трябва да се обърне внимание на този елемент. Цветът, текстурата и тонус на материала могат да са драматични и напълно да променят образа. В тази ситуация е необходимо да се даде предимство на вълна, коприна или смесени влакна, както и други благородни матови платове с текстура и възможността. Съчетания от кожа и дантела, успешно сглобени с материали от различен произход добре си партнират с някои аксесоари. Те се класира като легендарните модели на рокли класика.

Аксесоари – за да се поддържа напълно стила „а ла Chanel“, малка черна къса рокля се носи изключително с класическите аксесоари. Тежестта на външния вид се пада на обувките, а избора на цвят може да е в синьо, червено и дори топъл жълт цвят. За коктейл подходящи са плетени сандали с токчета, не забравяйте за злато или сребро. Големите декорации, не са проблем. Носете изобретение от Coco с перлени мъниста, бижута, цветни гривни и цветни обеци и аксесоари от истински или фалшив метали и скъпоценни камъни. Както можете да видите, опциите за съчетания на рокли са придружени от огромен набор. Стилни и ярки изображения, специално за вас!

You may also like