Изхвърляне на всичко старо от гардероба

Старите и нежелани елементи в дома дишат в секунди живот! Отървете се от тях сега.

Всяка жена в гардероба има куп неща, които не посмява да хвърля. Някои наричат тези хора Плюшкин, а ние ще ви посъветваме да трансформирате нещата, за да им дадете втори шанс да бъдат обичани, а не лежат в килера и да чакат съдбата си по изхвърляне. Вижте тук и как да организирате извозване на стари мебели.

Например, много отдавна сте купили панталони, но после разбирате, че не ви харесват или не пасват. В този случай, ситуацията може лесно да бъде отстранена, ако имате малко търпение, време и творчество. Такива неща могат да се трансформират, ако знаете как да шиете пола от панталоните си. Може би това е нещо, което в бъдеще ще стане ваша любима дреха и ще блести с радост. Сега може да носите в различни комбинации с други неща. Предлагаме ви няколко варианта за това как да направите от панталоните си пола. В случай, че сте взели решение за изхвърляне, то потърсете съдействие на SMETISHTE.COM.

Най-удобният метод на преподаване в конкретния случай е Майсторския клас. Отделете няколко часа в шевни занимания, за да получите по-красиво нещо и не харчите материали. Подобно на MAYSTORI.COM, това може да изисква малко умения за демонтажи.

Как да почистите гардероби и шкафове:

Извадете всичко от гардероба. Изпразнете шкафове и чекмеджета. Направете няколко камари с дрехи и аксесоари. Нека едната от тях да бъде за дрехи и аксесоари, които са сезонни, другата с неща, които никога повече няма да обличате, а третата с онова, за което се колебаете.

Много лесно е да организирате цялостно почистване на апартамент с помощта на фирма. В случая, третата камара може да ползвате за парцали или за реставрация. От едни стари дрехи може да направите красиви тапицерии за столове или да създадете изцяло нови облекла.

Вижте повече и за фирма за извозване, ако в процеса н голямото претарашване на гардероби и шкафове се окаже, че има значителен обем на стари неща за изхвърляне.

По същия начин може да си организирате и почистване на мазета и тавани.

Не оставяйте никоя част от дома да бъде занемарена, претрупана и задушаваща. Организирайте сезонни или годишни почиствания, както в гардероба, така и на стари мебели и допълнителни зони като тавани, мазета и гаражи.

You may also like