Онлайн рекламата: Защо имам нужда от нея?

Онлайн рекламата е огромно нещо и все още расте. Във Великобритания тя изпревари телевизията, за да се превърне в най-голямата рекламна среда и сега възлиза на 20% от всички разходи за реклама.

Дали продавате продукт или отглеждате марката, онлайн рекламата е гъвкава и рентабилна.  Една реклама в google може да за привличане на трафик към вашия сайт и печелене на пари.

Онлайн рекламата ви помага да бъдете видими.

Милиони рекламни импресии са на върха на пръстите върху разрастваща се мрежа от сайтове.

Това е от значение за:

Нашата мрежа събира анонимна информация за навиците на потребителите на уебсайта и след това поставя подходящи реклами за тях. Ако сте използвали интернет за изследвания за нова кола, която да си купите, може да забележите, че все о-често виждате повече реклама за автомобилни марки в уебсайтове, които посещавате. Това е поведенческо таргетиране в действие. То гарантира, че потребителите на уебсайта виждат само рекламите, които е вероятно да представляват интерес за тях.

Вие сте в контрола

Вие плащате въз основа на впечатленията – това е, колко пъти се появява вашата реклама. След като вашата целева аудитория е достигнала до вас, то рекламата ви спира да се показва.

Тя е достъпна

Вие задавате бюджета си и това е всичко, което ще платите.

Работи

Ако искате 100,000 впечатления, за това което ще получите. Гарантирано си осигурете сео оптимизация.

Искате да знаете повече?

Ако сте рекламодател иска да достигнат до голям целевия пазар се свържете с професионален екип, които да се заеме с вашата рекламна кампания онлайн и да направи сео оптимизация.

You may also like