Наръчник за преместване на дома с деца

Преместването в нов дом с деца е голяма промяна. С всички задачи, които трябва да балансирате по време на процеса на движение е важно и да се уверите, че децата ви се справят добре в този по-труден етап.

Наред с всички задачи, които вече трябва да балансирате по време на процеса на движение и опаковане се уверите и, че справяте добре с всичко. Това може да направи целия етап много по-труден. Следвайте това ръководство, за да дадете на децата си положителна движеща сила:

Вземете под внимание всичко страница

Няма нужда да уведомявате децата за възможността за преместване, докато не бъде взето решение. След като сте сигурни в това може да насрочите семейна среща, за да уточните всичко това. Движението е трудна перспектива за малки деца. Това е съпроводено с голяма промяна в живота. По време на подобен ход е важно да си гарантирате, че всичко ще мине добре, а промяната е за по-добро.

Избирането на правилния момент да се движите

Преместване с деца ще бъде предизвикателство, без значение, кога го правите и по кое време на годината. Помислете за графика в училището на вашето дете. Някои експерти твърдят, че е най-добре да се движите през лятото, така че да не се прекъсва учебната година, а други казват, че е най-добре да го направите през годината, така че вашето дете да може да отговори на новите съученици веднага. В зависимост от причината за хода. Помислете за това кой вариант ще направи нещата по-удобни.

Справяне с мебели и играчки

Елементите в стаята на вашето дете са важна част от младата му идентичност. Ето, защо освен почистване на апартамента с извозване на мебели и вещи си е една от основните дейности, които трябва да се планират.

Повечето от мебели в стаята на детето най-вероятно ще бъдат преместен в новия дом, така че след като отидете там, опитайте да организиране, подобно по начина, по който в стария дом. Това ще улесни процесът на приспособяване малко по-лесно.

Организирайте малко прощално тържество

В зависимост от разстоянието до което ще се местите може да организирате децата да се мотаят с приятелите си. Сбогувания са трудни, но прощално тържество може да се превърне в един щастлив повод.

Нека местенето се превърне в забавление за децата

Ако вие и вашият съпруг помагате на хамалите с изнасянето на мебели и организирането на всичкия багаж, то децата нека приемат всичко по-положително. Включете и тях в процеса на опаковане, като превърнете в малка семейна игра.

You may also like