Офис обзавеждане – интериорът говори за учреждението

Няма как да влезете в някоя банка и да се зарадвате на ретро мебелите, на пухкавите гостоприемни дивани или шикозните фототапети. Всички те са чудесни, но не и за офиса.

Модерното офис обзавеждане предполага стил и качество, дипломатичност и умерено гостоприемство. Когато интериора ви е класически – пода и стените в мрамор или естествен камък, мебелите – тежко дърво, аксесоарите – картини произведение на изкуството, тогава вие и вашият офис ще вдъхнете респект във вашите клиенти и партньори. Цялата тази обстановка показва благосъстояние и предразполага хората да ви се доверят и гледат на вас, като на заможен и сигурен бизнес партньор.

Малките офиси, с малки бюра и ниски столове няма да имат същия ефект. Те ще породят мнителност и несигурност при вземане на решения. Тъмните стени, слабото осветление също влияят негативно и предизвикват недоверие. Вижте всичко х 3.

Приемната или чакалнята е мястото, където може да поставите меки и удобни мебели. Вие не бихте искали вашите клиенти да чакат, но това се случва понякога и ваше задължение е да осигурите комфорт през това загубено време. За да не се стига до такова, прегледайте повече обяви!

Когато влязат в помещението, в което ще бъдат обслужвани клиентите ви, те трябва да бъдат на едно ниво персонала ви. Високите плотове и опашки са актуални единствено в пощенските салони. За да се чувства специален, вашият клиент трябва да седи на работното място на служителя ви, срещу него и да чувства, че цялото му внимание  е ангажирано с него.

Кръглите конферентни маси са задължителна част от интериора на модерния офис. Там всички са равнопоставени и могат пълноценно да събеседват.

You may also like