Топ 5 най-зрелищните рокли

Роклята е символ на женственост и стил. Всички модни марки съдържат в колекциите си огромно разнообразие от дрехи, за всякакви житейски ситуации.

През последните години, дизайнерите са насочили креативността в полза на рокли за различен специален ефект. Такава добре се комбинира с http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/какво-да-си-вземете-от-звездния-стил-на или идеално пасва на обстановката на плажа.

Сред моделите се открояват 5 ефективни, които включват:

Рокля с прозрачни и полупрозрачни материи;

Рокли с артистични врязвания;

Перфорирани модели рокли;

Рокли с презрамка през врата;

Рокли от трикотажни материи.

  1. Рокли с прозрачен и полупрозрачен ефект

Моделите тук са изработени от леки прозрачни тъкани, които биха носили смели и уверени жени. Тези изпълнения са изработени от шифон, сатен, мрежа и дантела. Тези модели са представени в различни цветове и стилове. За по-скромните дами могат да се изберат комбинации от продукт, който хармонично се аранжират с матирано прозрачна материя.

  1. Рокли с артистични врязвания

Модните подиуми са украсени с красиви модели с различни деколтета. Нещо повече, такава тенденция е представена по-атрактивен начин, а ефектът е в украсата. Контурите са различни геометрични фигури, разположени на най-неочаквани места.

  1. Перфорирани модели рокли

Стилни и интересни модели с перфорация. Дизайнери предлагат изцяло частично перфорирана продукти. Стилът, дължината на такива рокли се приемат широко, основната точка е материал, снабден с различни по размер отвори под формата на геометрични форми.

  1. Рокля с презрамка за глава

За да се засили красотата на раменете и бронзовия тен, дизайнерите препоръчват дамски рокли с презрамка на врата, които са идеални и за плажа. Те са представени изключително в щампи и различни цветове.

  1. Трикотажни рокли

Тези рокли са подходящи за ежедневието. Дизайнерите показват продукти с различни дължини.

С тях се постигат стилни, оригинални ефекти, както в следване извивките на тялото, така и по отношение многообразието от модели. Цветните рокли даряват на всяка жена красота и изтънченост, от които да избират

You may also like