Модното офис облекло

Какви дрехи предпочитате за офиса? Този въпрос вълнува всички жени рано сутринта. Забравете за безконечните торбички и грозните поли. Разработете за себе си ясен стил на офис облекло.

Модата варира от едната страна до другата. Сега е модерно да носите ризи, но не закопчани до брадичката. Тази тенденция се наблюдава от лятото и все още е на мода. Може да се организирате свои стил офис облеклата с някои подробности.

Съставът на модното изображение, което целите да постигнете се състои в комбинация от неща, които са избрани една за друга, а не само в затворената класическа яка, тип столче. Не забравяйте, че сега е времето за открит сексапил, когато купувате дрехите си.

Едно момиче, облечено в модел мини поли и ботуши няма да изненада никого. Изображението може да е доста секси, но в същото време леко. Ето защо трябва да намерите правилния баланс между скромност и откритост, тогава ще имате успех.

В мини пола или къси панталони може да пленявате мъжките сърца, но не и да отивате с подобно облекло в офиса, за да работите. Никое самоуважаващо се момиче няма да се появи в откровена мини пола.

Ако се стремите да се създаде образ на бизнеса и отдадена дама изберете строг и скромен модел, които да не изглежда предизвикателно. Именно тогава трябва да обърнете внимание на строгия силует права кройка. Изберете красив панталон или пола с висока талия до ризата. Трябва да разберете, че стилът на канцеларският, офис или бизнес имидж има своите ограничения – без дълбоки съкращения, без ярки нюанси, без силни изрезки – цепки и деколте, всичко трябва да бъде умерено, вкусно и стриктно.

Когато избирате гардероба си, слушайте вътрешния си глас. Ако е трудно да прекарате цял ден в един костюм, тогава не е необходимо да го правите. Винаги можете да намерите нещо интересно за себе си, смело експериментирате.

 

You may also like