Обновяване на интериора с възглавници за всяка стая

Ако искате малка промяна в дома си и всяка стая, без да се впускате в много и излишни разходи, то вижте някои идеи за обновяване на интериора с възглавници:

Възглавници за детската стая:

  1. За детската стая изберете ярки, естествени материали за върха и задължително хипоалергенни пълнители за възглавници.
  2. Децата наистина харесват забавните апликации, копчета и панделки като декорация. От особено значение ще бъде възглавницата от любимите дрехи, когато са били бебе.
  3. Може да направите възглавници с различни форми: първоначално в детската стая ще изглежда под формата на колела, възглавница или възглавница-сърца-играчки.
  4. Детето ще се радва, ако му даде книжка за оцветяване върху възглавницата. За целта предвидете маркери за тъкан и бяла възглавница – нека детето създава мечтата си върху самата възглавница.
  5. За тийнейджъри може да купите интересни изображения и да използвате ютия, за да прехвърлите картината на калъфки за възглавници. Може да изберете тъкан с различни отпечатъци: географски карти или градове, целувки и др.
  6. Основното правило в дизайна на детската стая: може да изберете сами, но тук е формата и дизайна на възглавниците. Не ограничавайте въображението му, просто го насочете в правилната посока към вас.

Възглавници като подарък

Възглавниците може да направи специална презентация във всяка стая. Тя ще изглежда добре, дори на стария диван, на спалня или легло. Ако пък сте взели решение да се отървете от старите мебели, то това може да сторите тук: https://www.konkurenti.com/pochistvane-apartament-sofia.

  • Може да шиете възглавница и да напишете върху материала най-хубавите и най-добри думи чрез шаблон или ръчно с химикалка за тъканта;
  • Днес бродерията е много популярна, така че бродирани възглавници може да направите в много интерпретации.
  • Плетени възглавници – една добра идея за интериорна декорация във всеки стил, изберете подходящия обхват и конец. Такива могат да се купят от най-тънките до имитиращи кожа.

За оригиналните декоративни възглавници идеално се вписвате или подчертавате интериора, с вдъхновение и креативност.

Каквото и да изберете, резултатът със сигурност ще ви зарадва!

You may also like