Занаяти от стъклени буркани

Ако всички конфитюри, кисели краставички и сосове за зимата вече са изядени, а празните стъклени буркани все още са в дома ви, време е да решите, какво да правите с тях.

Сега е момента да включите въображението. Не ги пращайте в кошчето!

От Фатуран Ерджан има добра новина, услугата: Почистване на жилище тип клошарско е на ваше разположение.

Стъклените буркани, ако са в допълнение с винтови капачки, са прекрасен декоративен материал. Селекция от креативни идеи от нас е доказателство за това!

Занаяти от консерви

Първото и най-просто нещо, което може да се направи от консерви, е ваза за цветя. За декорация използвайте плитка, панделки, дантели, акрилни бои.

Ваза от стъклен буркан

Не е необходимо да харчите пари за специални контейнери за съхранение, ако те могат да бъдат направени от обикновени консерви. Достатъчно е да отпечатате и залепите ярък етикет с надпис.

Съхранение в стъклен буркан

Кутии от бебешка храна, сякаш са създадени за съхраняване на подправки. За да придадат на контейнерите атрактивен вид, капаците могат да бъдат украсени с декупаж.

Подправки в буркани за бебешка храна

Малките буркани са идеални за съхранение на малки предмети: бутони, копчета, щипки за хартия.

Бурканите може и да заменят саксиите за цветя. Малките растения и сукулентите изглеждат особено хладни в стъклени съдове.

В тези стилни калъфи за моливи е трудно да разпознаете познатите стъклени буркани!

Комплект инструменти за писане в ярки цветове ще украси детската стая.

Със старите буркани може да направите и очарователни иглени легла! Сега знаете какво ще се превърне в най-добър сейф за опасните игли. Достатъчно е да напълните буркана с памук или дунапрен и там да забодете острите върхове.

Палете по-често свещи. Тук изобщо не става въпрос за спестяване на електроенергия, а в онази специална атмосфера на приказка и комфорт, в които свещниците помагат да се създаде уют и комфорт.

Надяваме се нашите идеи да послужат като източник на вдъхновение. За всичкият останал боклук, не се колебайте да ни потърсите на официалната страница на сайта: www.bratstvoto.com.

You may also like