Как да изберем перфектните летни рокли

рокли

На какво да обърнем внимание в избора на перфектна рокля

С течение на времето жените се престроиха повече към мъжките дрехи в гардероба (панталони, костюми, дънки и шорти) и като, че ли позабравиха женствената рокля. Модата се променя със скоростта на светлината, но роклите не слизат от модния подиум. Те винаги са били на мода и никога няма да слязат от модната сцена.

Днес ще ви разкажем как да изберете перфектните летни рокли, които ще украсят фигурата ви и ще направят външния вид незабравим.

Как да изберем перфектната рокля според стила?

За да изберете правилния стил, трябва да вземете предвид неговите характеристики.

Почти всички стилове на рокли пасват на най-женствената фигура „круша“ или „часовник“, но винаги се стремят да подчертаят тънката талия. В тях могат да се монтират силуети или рокли с декорация в кръста, например, с каишка, колан, панделка.

За фигурата „триъгълник“ подхождат рокли с обемна горна част, тип елече и широки ръкави. Ако имате широки ханш, опитайте се да изберете долната част на роклята без декор, в тъмен цвят, за да не се концентрирате, върху тази зона.

За фигура „обърнат триъгълник“ изберете светла долна част. Така ще привлечете вниманието, върху краката, а горната част ще е намалена визуално. Не носете пухкави ръкави, изберете модели с асиметричност.

Ако имате правоъгълна фигура, изберете рокли свободна кройка с колан. Моделите рокли с обвивка и други монтирани модели, също ще изглеждат добре.

Ако сте притежателка на закръглена фигура, изберете прав модел или рокли, където няма акцент, върху корема. Изберете модели с висока или ниска талия.

рокли

Как да изберем рокля по цвят?

Когато избирате рокля, обърнете внимание на нейния цвят. В крайна сметка, правилно подбраният цвят е в състояние да направи по-младежки и по-слаб силуета. И обратно, цветовете могат да вдъхновят, но и да уморят, а кожата да изглежда бледа. Също така, когато избирате цвят, трябва да обърнете внимание на цветния тип външен вид.

Изберете рокли, според стила

За да направите роклята перфектно прилягаща и най-важното, да се чувствате комфортно в нея, изберете според личния ви стил. Ако живеете в ритъма на шумния метрополис и обичате функционалните дрехи, тогава ежедневният стил ще ви подхожда. Ако сте нежни, уязвими натури и обичате всичко женствено и красиво, тогава най-вероятно стилът ви е романтичен. Стилът зависи от вашите предпочитания и начин на живот. Изберете своя собствена и тогава лесно ще намерите роклята на вашите мечти.

Всякакви модели може да разгледате и изберете на адрес: flaro.bg. Приятно пазаруване!

You may also like