Бежови чанти и как да изберем правилната дамска чанта

Бежови чанти

Изборът на цвета на чантата е важен момент. Днес ще поговорим за избора на бежови чанти. Асортиментът от съвременните модели е толкова разнообразен, че всяка мода може лесно да обърка потребителя. За да не се случва това, достатъчно е да се придържате към няколко прости правила:

Цветовете на горното облекло не трябва да съвпадат с цвета на дамската чанта. Поставяйки например черно яке с бежова чанта ще получите чудесен контраст. Може да изберете и чанта и яке от същия цвят, но така рискува да остане незабелязани.

Ако в изображението има някакви закачливи детайли, тогава цветът на дамската чанта може лесно да се комбинира с тях. Например, ярък шал или шапка, ръкавици или бижута с модели бежови чанти.

Няма да е излишно да овладеете тайната на цветовите комбинации. Благодарение на такива знания, едва ли ще допускате грешки при избора на точния тон.

Как да изберем правилната дамска чанта?

Не се страхувайте да играете с цветове. Експериментирайте и не забравяйте, че винаги има изключения от правилото. Може би дисонансът в цвета ще се превърне в незаменим акцент в цялото изображение.

Избор на цвят

Не е известно кой е измислил това, но много момичета вярват, че черните чанти са универсални и подходящи за почти всяка визия. За да решите какъв цвят да изберете чанта за ежедневна употреба, запомнете следните цветове:

сиво;

сиво кафяво;

синьо;

бордо;

бежово.

Изберете заглушен цвят за ежедневна употреба и пътуване до работното място. Отличен избор са моделите бежови чанти. Правилният нюанс ще изглежда добре с всички стилове и външен вид, значително ще освежи и ще е отличен заместител на скучният черния цвят. Тези, които все персонализират цвета на дамската си чанта, така че да съответства на цвета на обувките, трябва да се откажат от този навик, защото той отдавна не е на мода и не е интересен.

Как да определите качеството на дамската чанта

Разбрахме как да изберем правилния цвят на чантата. Сега нека поговорим за качеството. Дамската чанта, независимо дали се използва веднъж годишно по специален повод или всеки ден, трябва да бъде изработена от висококачествени материали. Чудесно е, ако това са естествени материали.

Как да изберем правилната дамска чанта?

Разгледайте внимателно вътрешните и външните шевове. Моделите бежови чанти, които няма да причинят дискомфорт по време на употреба са отлично решение.

Разтегнете подплатата леко встрани. При чантата за ежедневна употреба, вътре трябва да има отделения за много аксесоари и предмети. Такива са, например джоб за химикал, джоб за телефон, отделение за пари, джоб с цип и т.н.

Бежови чанти

Как да изберем правилната дамска чанта?

Купувайки модел с различна форма, но в набора бежови чанти внимание трябва да се обърне на качеството. Последното пък от своя страна се определя от използваните материали.

Практични материали за чанти

Производителите на чанти предлагат на своите клиенти голям избор от различни материали. От тях се отличават популярни и лесни за използване опции:

Истинска кожа;

изкуствена кожа;

велурена кожа;

плат.

Чантите, направени от тези материали, не се нуждаят от поддръжка и са достойни за ежедневни аксесоари.

В заключение:

Дамската чанта, независимо дали е бежова чанта или друга разцветка, може да ви каже много за своята притежателка, нейния начин на живот, интереси и професия.

Не се страхувайте да експериментирате с модата, да разбивате стереотипите и да подчертавате личността си с помощта на дамски чанти. Играйте с форми, цветове и размери, докато се наслаждавате на ансамблите и комбинациите, които създавате.

 

 

 

You may also like