Кои съставки срещаме най-често във флоралните оригинални парфюми?

флоралните оригинални парфюми

Няма какво да се лъжем – стане ли дума за любими оригинални парфюми, твърде често се досещаме именно за флоралните. Наличието на цветя в любимите ни благоухания и есенции действително е способно да повлияе на сетивата ни и да ни накара да се пренесем в един омайващ и прекрасен парфюмериен свят.

Днешната статия посвещаваме именно на онези оригинални парфюми, вплели в съдържанието си флорални съставки, способни мигом да ни накарат да се размечтаем. Едва ли има по-подходящ момент от летния сезон, в който да се впуснем в поредното ароматно приключение, обзавеждайки благоуханната си колекция с нови причудливи и заслужаващи си ухания.

Говорейки за флорални оригинални парфюми, следва да споменем и някои от най-често срещаните съставки

Всеизвестен факт е, че парфюмите дължат прекрасните си аромати на съставките, на които се натъкваме в съдържанието. В случая с флоралните оригинални парфюми, тези съставки в по-голямата си цялост биват цветя – още оттук уверено бихме могли да заключим, че ароматът ще ни се стори изключително въздействащ и притегателен.

Най-често в състава на флоралните есенции откриваме акорди от роза, тубероза, момина сълза, жасмин, ирис, портокалови цветчета, люляк, зюмбюл и още цяла плеяда от невероятно ароматни и оставящи трайни следи в съзнанието ухания. Едва ли има човек, на който да не допадат дотук изброените ароматни акорди. С убеденост можем да заявим, че всеки, докоснал се флорален оригинален аромат, рядко избира друг за ежедневно използване.

Високото качество на използваните оригинални парфюми е онова, което ни кара да се връщаме към тях отново и отново

Всеки козметичен продукт е важно да отговаря на редица качествени изисквания и характеристики, за да се насладим максимално на неговото използване. Абсолютно същото важи с пълна сила и при всички оригинални парфюми – високото им качество винаги е гаранция както за тяхната дълготрайност и силен интензитет, така и за високото качество на използваните за направата им суровини и екстракти. По отношение на флоралните оригинални парфюми, правилото важи със същата сила – за да сте сигурни, че използвате аромат само с най-добрите и внимателно селектирани цветя в съдържанието, то определено се уверете, че закупувате автентична и маркова есенция. Така минимизирате шанса да се озовете с фалшификат, който по никакъв начин няма да се доближава до оригиналната парфюмна есенция. Не е за пренебрегване и фактът, че всички оригинални парфюми са преминали през щателна проверка и тестване както от козметици, така и от дерматолози. Това означава, че си гарантирате ежедневното използване на продукт, който по никакъв начин няма да ви навреди здравословно.

 

You may also like