Подгответе автомобила за зимата с тези артикули – изберете мултимедия за кола

Предвидете, че неприятното зимно време наближава. Уверете се, че колата ви е заредена с артикули за спешни случаи в случай на лошо време. Прочетете по-долу за нашите предложения, какво да съхранявате в колата си. Когато искате да инсталирате най-новите технологични аксесоари за вашия автомобил, каква мултимедия за кола да избирате и пр..

Power Bank

С толкова много аксесоари, изискващи електричество в наши дни е умно да държите захранващо устройство под ръка, когато батерията ви започне да се изтощава. Повечето захранващи банки имат множество портове за различни зарядни устройства, включително телефони, таблети, високоговорители и лаптопи. Някои модели дори имат способността да запалят колата ви!

Навигация за кола

GPS навигациите за кола днес съществуват в голямо разнообразие от марки, модели и размери. Винаги може да изберете най-подходящото за своя автомобил според нуждите и предпочитанията си. С навигация за кола ще пестите гориво, време и най-вече винаги ще се чувствате в безопасност на пътя.

Навигациите за коли са идеални, както за млади, така и за опитни шофьори. Няма нужда да се притеснявате, дори ако телефонът ви умре и не знаете къде се намирате. Устройствата се захранва от OBD порта на вашия автомобил. Друга добра опция са моделите мултимедия за кола.

Усилвател на сигнала на мобилен телефон

Това е най-добрият аксесоар за дистанционно шофиране. Всички сме получавали страховитото усещане да „няма сигнал“ на нашите телефони; усилвателят на сигнала може да разшири обхвата на вашия клетъчен сигнал, така че да може да се обадите за помощ. Усилвателят на сигнала може, дори да намали броя на прекъснатите повиквания и да активира по-бърза интернет връзка.

Инструменти без технологии

Не всяка джаджа трябва да бъде модерно електрическо изобретение. За ледените сутрини и нощи дръжте в жабката на автомобила си стъргалка за лед и четка за сняг. Това е най-бързият начин да почистите снега и леда от предното си стъкло. Комплект за първа помощ също трябва да се държи в колата. Ако се окажете блокирани насред нищото, аварийно термо одеяло ще ви предпази от замръзване.

Автомобилни технически аксесоари винаги може да разгледате и закупите в https://bgauto.eu.

Ако търсите нови високотехнологична мултимедия за кола и аудио системи в сайта ще откриете най-добрите, съвременни и иновативни модели.

You may also like