Почистване и извозване на отпадъци и гаражна разпродажба – какво трябва да знаете

Почистване и извозване на отпадъци и гаражна разпродажба – какво трябва да знаете

Днес ще ви разкажем повече за почистване и извозване на отпадъци, защото традицията на гаражните разпродажби дойде при нас от Щатите. Това движение започва през 70-те години. Така едно американско семейство, което планирало преместване, трябвало да се отърве от ненужните неща в гаража. На главата на семейството му хрумнала идея: да изнесе всичко ненужно в двора и да го раздаде на съседите. Хората обаче решили, че това е продажба втора ръка и започнали да разпитват мъжа за цени.

На следващия ден маси и закачалки с неща украсили цялата улица! Флашмобът за продажба на ненужни вещи бързо обхванал цяла Америка, а това наистина е истинска история! Оттогава по целия свят, ако някой трябва да почисти къщата от боклука, да подготви стая за малко дете, да се отърве от отлаганията на шопинга практикува „разпродажбата на двора“. Такива промоции са много лесни за провеждане, защото не налагат никакви разходи за реклама, доставка, застраховка на продукти.

Какво трябва да се направи за гаражна разпродажба

Подредете нещата в къщата. Това могат да са дрехи, обувки, детски играчки, всякакви домакински уреди, аксесоари и така нататък и така нататък.

Подредете това, което вече е било в употреба. Измийте, избършете, изгладете, като цяло, придайте му търговски вид.

Задайте цена за всеки артикул

Направете нещо като реклама с подробно описание на вашия продукт, като посочите цената, възможността за договаряне и методите за изпращане. Ако имате неща, които могат да се продадат и на международния пазар, не се колебайте да го сторите. Само не забравяйте, че има категории стоки принадлежи към списъка на стоките, забранени за износ или износ при специални условия. И такива случай ви съветвам да не продавате прекалено евтино.

Ключът към успеха на вашата гаражна разпродажба е…

Планирайте почистване и извозване на отпадъци. Повече за организираните почиствания с фирма, четете на този сайт: https://www.sofia.bg.services/pochistvane. След като знаете, кое ще задържите, кое отива на боклука, може да планирате и самата гаражна разпродажба. Точността на вашите стоки е чистотата, добрата опаковка в нови торби. Не крийте дефектите, по-добре е веднага да посочите всички съществуващи недостатъци – вашата репутация трябва да е най-ценното нещо. Отзивчивостта към заявката на клиента също е много ценна. Не отлагайте изпращането на артикула след плащането, това трябва да стане до максимум 24 часа. Попитайте след няколко дни дали всичко е пристигнало и дали купувачът е доволен, защото ако решите да продавате нещо друго, има голяма вероятност да се свържат с вас.

Източник: sofia.bg.services

You may also like