5 неща, които трябва да направите, когато продавате къща

5 неща, които трябва да направите, когато продавате къща

Една от най-големите грешки, които трябва да избягва, някой, ако се интересува от продажбата на къща е неправилната подготовка на жилището. По правило това се случва, когато лицето, което продава жилището, стане нетърпеливо и се втурне да извърши сделката възможно най-бързо. Не забравяйте обаче, че за една продажба на къща външният вид е всичко.

Ето какви съвети ни дават от чистачи.соm:

Това не означава само почистване, а декориране на дома по начин, който създава приятна за клиента атмосфера. Може да планирате събиране и извозване на отпадъци с помощта на професионална фирма, както и са помислите за някои освежаващи и ремонтни работи.

Това е добре да стане така, ако искате да получите по-висока цена за своя дома. Тогава ще трябва да покажете на потенциалния купувач, за какво плаща. И така:

  1. Озеленяване на двора и градината

Озеленяването около къщата е много важно за получаване на по-добра цена на имота си. Важно е инсталациите да са прегледани, за да работят добре и без импровизации. Трябва да се преработят тротоарите и бордюрите. Продавачите на жилища са съветвани да поставят пресен мулч около растенията, да запечатат отново голите петна в моравата и да добавят няколко цветни цветя в градината, за да освежат наистина външния вид на дома си.

  1. Елиминирайте вредителите

Един проект, който продавачите понякога пренебрегват е борбата с вредителите. Ако има признаци на вредители, около къщата, почистете тези знаци и се обадете на компания за борба с вредителите, която да се погрижи за това. Ако се разрешава, не скривайте подробности от потенциалния купувач, за да може да продължи да наблюдава всяка текуща дейност.

  1. Обърнете внимание на домашните любимци

Всеки продавач знае, че нещата, които се въртят наоколо, когато потенциален купувач посети жилище, не правят добро впечатление. Същото важи и за играчките, аксесоарите и мебелите за домашни любимци. Преди потенциалният купувач да разгледа имота, трябва да се положат усилия всички аксесоари и необходимите вещи за домашни любимци да бъдат добре подредени и видими.

  1. Обновяване на кухненските шкафове

Предвид това, че най-големият и често най-скъпият компонент в кухнята са шкафовете, освежаването им е чудесен начин да обновите това пространство. Опциите варират от просто боядисване или боядисване на шкафовете до подмяна на вратите и чекмеджетата с нови. За много бюджетно освежаване, измийте шкафовете добре и ги полирайте с реставратор за повърхности. Пребоядисването на шкафовете може да придаде нов облик без основно преустройство. Чрез просто пребоядисване на предните части на шкафа, кухнята може да изглежда до голяма степен преустроена, без реална конструкция. Ако стилът на самите шкафове е остарял, помислете за подмяна само на вратите или дръжките, което е много по-рентабилно от чисто нови шкафове.

  1. Възстановяване на стенното покритие в зоната на работното пространство

Повечето експерти по недвижими имоти смятат, че е много важно да се преработи стенното покритие в работната зона, зад печката и мивката. Тази площ не е много голяма, около 20 квадратни метра и се избира всякакво решение за покритие. Така инвестицията не е много голяма, а ефектът е много важен, придавайки свеж и комфортен вид на цялото помещение.

Повече идеи и за съдействие, последвайте този линк: https://www.xn--80apb8af1ae.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BE%D1%82%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%86%D0%B8-%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B5.

You may also like