7 най-добри трикове за почистване и извозване на битови отпадъци в София

7 най-добри трикове за почистване и извозване на битови отпадъци в София

Няма съмнение, че дейността по почистване на жилища влияе върху това, колко доволни и добре ще се чувствате в бъдеще. Независимо, дали искате да почистите имота си сами или да използвате почистващи препарати, тези трикове за почистване ще ви помогнат да привлечете повече наематели и да получите повече петзвездни отзиви.

7 най-добри трикове за почистване и извозване на битови отпадъци в София

Хакове за почистване са по-важни от всякога, защото чистотата е основен фактор за удовлетворението на гостите.

Ето седем съвета, които нашите чистачи от bulkom.com са събрали за вас: Надяваме се, че те ще ви помогнат в почистването и по-добрия мироглед:

  1. Започнете с прахосмукачка

Когато става въпрос за почистване на жилището, първо трябва да почистите помещението с прахосмукачка. Почистете с прахосмукачка всички стаи, за да не се налага да ги чистите толкова много, колкото ако сте ги оставили сами и сте започнали да почиствате други части.

Прахосмукачката на пода е много по-добра от метенето, тъй като крайният резултат е същият. По-бързо и по-ефективно е да почиствате с прахосмукачка, отколкото да метете подовете, но ще имате по-чисти подове, ако почиствате с нея.

Уверете се, че пускате прахосмукачката върху общите повърхности в спалнята, докато правите килима. Ръбовете на нощните шкафчета, пода, вътрешните шкафове, рафтовете, первазите и др. също имат свята оля и нужда от хигиена.

Ще имате незапрашена повърхност за нула време, по-малко елементи за почистване във вашия контролен списък за почистване и разбира се удовлетворение.

  1. Избършете праха

В допълнение към почистването с прахосмукачка трябва също да избършете повърхности и труднодостъпни места. Прахът, разпръснат из вашето помещение, може да предизвика алергии. Дори и да не сте алергични към прах, пак ще кихате често, ако сте в прашна среда.

Избършете повърхностите с леко мокра кърпа, когато почиствате праха от вашия апартамент. По този начин не просто издухвате прах навсякъде, вместо всъщност да го почиствате.

Прахът трябва първо да се избърше преди прахосмукачка, за да може тя да събере всичко, което падне на пода.

  1. Отстранете всички разпилени косми

Освен че това кара хората да кихат и предизвиква алергии. И така, космите също трябва да бъдат премахнати, колкото е възможно повече.

Уверете се, че сте почистили всички бездомни косми от чаршафите до мебелите, особено ако вашето жилище под наем е подходящо за домашни любимци. Не забравяйте да почистите и канализацията в банята.

Може да не изглежда толкова важно или забележимо за гостите ви, но бездомните косми по цялото жилище под наем не са привлекателни.

  1. Уверете се, че банята е искряща и чиста

Банята е една от най-важните части на вашия апартамент. Винаги трябва да я поддържате спретната и чиста.

Не забравяйте да почистите и дезинфекцирате цялата тоалетна (седалката, капака, купата и резервоара), избършете огледалата, напълнете отново тоалетните принадлежности и дръжте допълнителна тоалетна хартия под ръка.

Можете да използвате зелени почистващи продукти, за да поддържате банята си в чиста, като същевременно си гарантирате, че те не са вредни за вас, вашите гости или околната среда.

  1. Направете дълбоко почистване

Дълбокото почистване е важно, защото поддържа чисти местата, които иначе не биха могли да бъдат почистени за кратък период от време.

Ако не знаете как да направите дълбоко почистване сами, наемането на услуги за почистване ще ви е от голяма полза за нула време. Така също може да се възползвате да наемете и извозване на битови отпадъци в София.

  1. Избършете пода последен

Миенето на подовете във вашия апартамент, трябва да е последното нещо, което правите при почистването. Когато претриете от прах след бърсане, в крайна сметка прахът ще се залепи по пода, защото ще намокрите.

Преди да помете подовете, трябва да се уверите, че са чисти и без прах. Освен това, ако току-що сте избърсали зоната, ще е по-трудно да стигнете до и от стаите, ако почиствате други части на къщата.

Заключение:

Определено трябва да използвате някои от съветите, споменати тук, когато почиствате. По този начин може да направите своя дом да изглежда като нов.

Поддържането на чистота ще ви позволи да предоставите най-доброто на своя имот.

Свържете се с https://www.bulkom.com/regioni/sofia/izvozva-otpadaci/bitovi-otpadaci-apartament, ако искате да научите повече за услугите за извозване на битови отпадъци в София и околността. С bulkom.com получаването на 5-звездни отзиви не е недостижимо. Обадете се получете за безплатна оферта за почистване на своя имот!

You may also like